OP torkar inte bara bajs

Här kommer lite bilder från i torsdags till söndags då vi var på safari. Vi lyckades se hela The Big Five, grymt! Vi övernattade i ett femstjärnigt tälthotell där djuren gick precis utanför. Vi fick även använda våra omvårdnadsskills när Edona slog hål i huvudet.


Geopard
/ Afrikanerna

Zion Care

Dag 5 & 6: Vi besökte barnhemmet Zion Care i måndags och tisdags. Det var riktigt roligt att se ett så väl fungerande barnhem här i Afrika. Barnen hade det hur bra som helst och var verkligen lyckliga. Ännu lyckligare blev de när vi delade ut gåvor till dem, allt ifrån skor till kläder och leksaker. Det var som rena julafton. Vi lekte mycket med barnen och lärde dem en del svenska sånger. Ballonger var mycket uppskattat.
Vi fick även en rundtur i området runt om, det var mitt ute i djungeln. Vi fick följa en flod några kilometer och några i gruppen tog sig även ett dopp. Underbart Afrika liv!
Dag 7: Idag har vi haft en ledig dag. Den spenderade vi på marknaden och ute i solen. Vi åt även världens godaste hamburgare med guacomole!
Imorgon åker vi iväg på safari och är inte tillbaka förren på söndag. See you then!
Jonas kom förbi lite snabbt och hälsar speciellt till mamma och Charlotte!
/Emelie, Nathalie, Emilia & Melanie

RSS 2.0